Vedení Havířova jednalo s provozovateli restaurací

06.09.2012 18:17

Z důvodu neutěšené situace a následků provozu některých restauračních zařízení v Havířově, kdy dochází k porušování nočního klidu, výtržnostem a v mnoha případech k ničení soukromého i obecního majetku, se primátor města s dalšími členy vedení a některými vedoucími odborů magistrátu, policisty a vedením MP ve středu 5. září dopoledne sešel s provozovateli restauračních zařízení.

Vedení Havířova jednalo s provozovateli restaurací
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

 

Ze setkání vyplynuly náměty pro nápravu výše zmíněného stavu jak ze strany města tak provozovatelů restaurací, barů a diskoték. Náměty vedoucí k nápravě budou předmětem dalších dílčích jednání. Největší kritika zazněla směrem k provozování Go-go baru a restauraci "A" v prostorách ubytovny Merkur na Podlesí. 
 
 "Oceňuji přístup většiny přítomných provozovatelů restauračních zařízení, jejich zájem o řešení situace," řekl po jednání primátor Havířova Zdeněk Osmanczyk. Za  vedení města konstatoval, že nezůstane jen u přesvědčování a domluv, bez nápravy město přistoupí k využití dalších zákonných prostředků. "V žádném případě nechceme  v Havířově omezit podnikání v dané oblasti a také neházíme všechny do jednoho pytle," zdůraznil primátor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

16:31 Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

Světová přehlídka kreativity Maker Faire zavítá poprvé do Jihlavy. Jednodenní akce se uskuteční 20. …