Vsetín: Nadace naučí, jak správně pečovat o své blízké

07.09.2017 21:11

Nadační fond Zůstaneme doma ve spolupráci s Krajskou nemocnicí T. Bati nabízí zdarma pomoc při péči o blízké v domácím prostředí. Lektorky fondu zájemce například naučí, jak zvládnout polohování, jak provést hygienu či vybrat správné pomůcky.

Vsetín: Nadace naučí, jak správně pečovat o své blízké
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Mnoho lidí se stará o nemocného člena rodiny, kterému se v domácím prostředí snaží poskytnout co nejlepší péči a ulevit mu tak v jeho těžkém stavu. Jak se správně o takového člověka postarat poradí právě lektorky výše uvedeného fondu. Setkání se uskuteční přímo na půdě zlínské nemocnice, konkrétně ve výukovém sále Centra klinické gerontologie, a to v termínech 15. září, 13. října a 8. prosince v době od 16 do 17.30 hodin. „Příchozí si vyzkouší, jak pečovat o člověka s omezeným pohybem v domácím prostředí, jak ošetřit nepohyblivého člověka, jak správně vybrat a přiložit plenu či provést hygienickou péči, aniž by si sami způsobili problémy a bolesti páteře,“ uvedla Kateřina Šmolková z Nadačního fondu Zůstaneme doma.

Lektorky také odpoví na dotazy a poradí, jaké pomůcky v takové péči pomohou nejlépe. Případné dotazy k setkáním je možné položit na telefonním čísle 606 739 607. 


 

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…