Vsetín: Šatny pro fotbalisty a hokejbalisty Pod Pecníkem budou v polovině září

26.08.2018 6:33

V sousedství hřiště s umělou trávou Pod Pecníkem vyrostl objekt nových šaten, který budou už od poloviny září využívat fotbalisté i hokejbalisté. Stavbu za téměř sedm milionů korun bez daně z přidané hodnoty realizuje společnost TM Stav. Zajímavostí je, že střecha budovy bude fungovat jako terasa.

Vsetín: Šatny pro fotbalisty a hokejbalisty Pod Pecníkem budou v polovině září
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Objekt nových šaten stojí na místě bývalých hokejbalových šaten, jež vznikly z původního zařízení staveniště sídliště Sychrov. Původně jsme se sice uvažovali o jejich rekonstrukci, nakonec jsme se však rozhodli pro jejich demolici a stavbu zcela nového moderního objektu,“ vysvětlil starosta Jiří Růžička.

Ten bude poslední součástí moderního sportovního areálu hřiště s umělou trávou, které bylo oploceno i osvětleno a opatřeno šatnami pro fotbalisty. V nové budově vzniknou další dvě šatny pro fotbalisty a dvě šatny pro hokejbalisty s vlastním sociálním zázemím, tedy s toaletami a sprchami, a dále společná technická místnost. Střecha je opatřena zábradlím a bude sloužit jako terasa pro sledování fotbalových utkání.

„Všechny práce pokračují dle plánovaného harmonogramu a šatny by tak měly být sportovcům, a to včetně jejich vnitřního vybavení, k dispozici zahájení fotbalových i hokejbalových soutěží,“ doplnil Jiří Růžička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…