Vsetín: Zimní stadion bude na play off v novém hávu

04.03.2018 16:54

Vsetínský hokejový stadion Na Lapači se od víkendu zabarví do žluto-zelených barev. Vsetínská sportovní ve spolupráci s firmou Climax investovaly finanční prostředky do instalace zastiňovacích plachet na jihovýchodní straně zimního stadionu. Hráčům VHK Vsetín i návštěvníkům tak umožní větší komfort při sledování utkání již o víkendu 3. a 4. března od 17.30 hodin při zápasech s Karlovými Vary.

Vsetín: Zimní stadion bude na play off v novém hávu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Je měsíc březen a svit denního světla se prodlužuje. Chtěli jsme divákům zajistit na play off i do budoucna komfortní shlédnutí hokejových utkání, tak aby jim odrážející se sluneční svit nedělal problémy při sledování hokejových zápasů. Zastínění ledové plochy navíc udržuje led v dobré kvalitě,“ uvedla místostarostka Simona Hlaváčová. Hráčům by se tak na zastíněné ledové ploše mělo lépe hrát.

„Na novém zastínění pracujeme již dva měsíce a jsme rádi, že se nám to podařilo stihnout do play off,“sdělil Ivo Kousal ze vsetínské sportovní. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…