Vsetín: Zimní stadion bude na play off v novém hávu

04.03.2018 16:54

Vsetínský hokejový stadion Na Lapači se od víkendu zabarví do žluto-zelených barev. Vsetínská sportovní ve spolupráci s firmou Climax investovaly finanční prostředky do instalace zastiňovacích plachet na jihovýchodní straně zimního stadionu. Hráčům VHK Vsetín i návštěvníkům tak umožní větší komfort při sledování utkání již o víkendu 3. a 4. března od 17.30 hodin při zápasech s Karlovými Vary.

Vsetín: Zimní stadion bude na play off v novém hávu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Je měsíc březen a svit denního světla se prodlužuje. Chtěli jsme divákům zajistit na play off i do budoucna komfortní shlédnutí hokejových utkání, tak aby jim odrážející se sluneční svit nedělal problémy při sledování hokejových zápasů. Zastínění ledové plochy navíc udržuje led v dobré kvalitě,“ uvedla místostarostka Simona Hlaváčová. Hráčům by se tak na zastíněné ledové ploše mělo lépe hrát.

„Na novém zastínění pracujeme již dva měsíce a jsme rádi, že se nám to podařilo stihnout do play off,“sdělil Ivo Kousal ze vsetínské sportovní. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

16:31 Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

Do interaktivní mapy mohou cyklisté a majitelé koloběžek vložit svůj podnět na umístění nových stoja…