Zábavné dětské odpoledne v pražské zoo

17.06.2014 15:34

Odbor evropských fondů Magistrátu hl. m. Prahy pořádá tuto sobotu, tj. 21. června 2014, zábavné odpoledne pro děti v pražské zoo. Tato akce je již letošním třetím dětským dnem, který je pořádán v rámci propagace evropských fondů. Předchozí dvě akce pro děti se konaly na náměstí Republiky a na Ladronce.

Zábavné dětské odpoledne v pražské zoo
Foto: red
Popisek: Nové logo ZOO Praha

Dětské zábavné odpoledne začíná ve 13.00 hodin. Pro děti bude připraven skákací hrad, výtvarná díla, facepainting a spousta soutěží a her. V rámci doprovodného programu vystoupí se svými show pro děti např. klaun Ferda a Václav Upír Krejčí. Dětským dnem bude provázet moderátor Petr Čermák.

Akce je vhodná pro děti od 2 do 13 let. Předpokládaný konec je v 17.00 hodin.

„Smyslem komunikační kampaně, jejíž součástí jsou nejen tato tři zábavná dětská odpoledne, ale také výtvarná soutěž, nápadité 3D malby a mnoho dalších propagačních aktivit, je představit nejen Pražanům zajímavé, ale především velmi prospěšné projekty, které výrazně přispívají ke komfortnějšímu životu v hlavním městě. S vybranými ukázkami podpořených projektových záměrů se mohou zájemci seznámit přímo na dětském dnu, jehož součástí je i výstava těchto projektů,“ uvádí Patricia Tiso Ferulíková, ředitelka odboru evropských fondů pražského magistrátu.

Podrobnosti o dětském dnu v pražské zoo naleznete na webových stránkách www.oppk.cz  (http://www.prahafondy.eu/cz/pro-media/Pozvanky-a-tipy.html ) .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.