Žamberk: Rekonstrukce radnice jde do další fáze

15.05.2022 18:05 | Tisková zpráva

Pokračujeme s investiční akcí "Rekonstrukce veřejné budovy radnice Masarykovo náměstí 166 Žamberk". Jedná se o kompletní rekonstrukci elektroinstalace, která probíhá za provozu městského úřadu, což přináší řadu omezení a dočasných změn jak pro úředníky, tak pro klienty.

Žamberk: Rekonstrukce radnice jde do další fáze
Foto: wikipedia
Popisek: Žamberk.

Nyní jsou již dokončeny kanceláře v přízemí radnice. Hotová je i obřadní síň s přípravnou, kde se mohou opět konat svatební i jiné obřady. V prvním patře jsou dokončeny prostory stavebního úřadu, oddělení územního plánování a památkové péče.

Práce pokračují v kancelářích finančního odboru, odkud se přesunou do kanceláře starosty, místostarostů a sekretariátu. Průběžně se dokončují společné prostory, jako jsou chodby a sociální zařízení. Stavební práce přináší řadu činností, které s elektroinstalací přímo nesouvisí, ale je nezbytné je provést.

V obřadní síni a přípravně byly vyčištěny velké skleněné lustry i nástěnná svítidla, ve kterých byly vyměněny žárovky za nové LED v barvě teplého světla. Žárovky v lustrech byly po letech sjednoceny a reprezentativní prostory doslova "rozsvítily", přičemž výměna navíc přinesla výraznou energetickou úsporu (cca 3,6 kWh). Zašlé vertikální žaluzie v přípravně byly nahrazeny jemnými záclonami, které prostoru dodávají na vznešenosti.

Doufáme, že se vám nové reprezentativní prostory budou líbit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…