Žatec: Městský úřad rozšířil rezervační systém o další služby

06.10.2018 20:06

Městský úřad Žatec rozšiřuje rezervační systém, díky kterému mohou občané vyřizovat své záležitosti bez dlouhého čekání.

Žatec: Městský úřad rozšířil rezervační systém o další služby
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Nově lze využít rezervační systém nejen pro Občanské průkazy a cestovní doklady, ale také pro Registr vozidel, Registr řidičů, Evidenci obyvatel, Matriku a Obecní živnostenský úřad.

Do systému mohou lidé vstupovat na webu města (http://www.mesto-zatec.cz/), hned na úvodní stránce je v záložce E-služby úřadu odkaz na Rezervační systém. Po jeho rozkliknutí je možné si ve třech krocích zajistit rezervaci. Zadání rezervace je následně potvrzeno e-mailem.

Pro občany rezervační systém znamená, že si svou úřední záležitost mohou vyřídit v hodinu, která jim nejvíc vyhovuje.  Pro rezervaci je k dispozici jeden den v týdnu – čtvrtek, a to v čase od 08:00 do 13:00.

POZOR!
Je však třeba pamatovat na to, že 1 občan - 1 úkon (jedna žádost). Pokud jeden klient žádá o více úkonů, musí zarezervovat v tomto případě časy více. Jeden úkon = jedna rezervace. Je nutné vzít s sebou všechny důležité dokumenty, které dokládají změnu údajů na dokladu a dodržet čas příchodu na začátek termínu objednání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…