Žatec: Přírodovědné centrum jako místo pro uzavření manželství

15.06.2023 10:32 | Tisková zpráva

První svatba proběhla v Přírodovědném centru v historické budově střední zemědělské školy na konci května. Místo si vybrali sami novomanželé a jak ukázal jejich obřad, může to být velmi atraktivní varianta.

Žatec: Přírodovědné centrum jako místo pro uzavření manželství
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Prostředí digitária sice bylo omezující co do počtu účastníků obřadu. Na druhou stranu skýtá neobyčejné možnosti co do prostředí. Díky projekci lze svatbu umístit na pláž, na vrcholek hor nebo třeba na Měsíc. Svědky mohou být různá souhvězdí nebo prolétající kometa štěstí nebo třeba vesmírná loď z oblíbeného seriálu. Fantazii se možnosti nekladou, vše je jen nutné dopředu domluvit.

Převážná část svatebních obřadů v Žatci probíhá v obřadní síni na radnici či v Křížově vile. Svatby ale probíhají také v Klášterní zahradě a někteří novomanželé si v minulosti vybrali i další neobvyklé prostory, jako hřiště či vlastní zahradu. Nově lze k těmto originálním svatebním místům přidat ve výjimečných případech i Přírodovědné centrum.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Město vybere provozovatele sdílených kol pro příští tři roky

22:28 Mladá Boleslav: Město vybere provozovatele sdílených kol pro příští tři roky

Statutární město Mladá Boleslav, město Kosmonosy, obec Bradlec, obec Řepov a obec Kolomuty společně …