Žatec: U cyklostezky slouží cyklistům nová servisní stanice pro drobné opravy

15.03.2024 19:26 | Tisková zpráva

Nová servisní stanice, která pomůže cyklistům zajistit vlastními silami drobné opravy na jejich kolech, stojí u cyklostezky za želeným mostem přes řeku. Servisní stanici v podobě zeleného sloupku s různým příslušenstvím včera nainstalovali pracovníci Technické správy města Žatce.

Žatec: U cyklostezky slouží cyklistům nová servisní stanice pro drobné opravy
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Díky stojanu si mohou cyklisté své kolo například dohustit nebo pro menší opravy využít něco z vybavení. To tvoří plochý šroubovák, křížový šroubovák, sada TORX klíčů, sada imbusových klíčů, ploché klíče, nastavitelný klíč 0-32 mm, montpáka a hustilka.

Za pořízení servisní stanice zaplatilo město Žatec 46 tisíc korun. Prosíme všechny, aby nabízené vybavení využívali k potřebné opravě kol, ale neničili ho ani neodnášeli. Je určené pro všechny žatecké cyklisty i cykloturisty, nikoliv pro individuální zábavu či vlastní obohacení. Děkujeme za pochopení a přejeme mnoho spokojeně ujetých kilometrů!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…