Zlín: Garden Food Festival se přesouvá do samého centra

08.08.2018 18:24

Garden Food Festival mění místo konání a přesouvá se do samého centra Zlína. Z důvodů logistických a technologických potíží, které se vyskytly při přípravě akce ve Filmových ateliérech ve Zlíně – Kudlově, se organizátoři rozhodli přemístit festival na centrální náměstí ve Zlíně. Vstup na akci je po oba dva dny zdarma.

Zlín: Garden Food Festival se přesouvá do samého centra
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

V sobotu 1. září bude na náměstí Míru GFF sousedem mezinárodního festivalu dechových hudeb FEDO, který zajišťuje i program na pódiu. V neděli čeká návštěvníky gastronomický program včetně vystoupení špičkových kuchařů jako je Zdeněk Pohlreich, Pavel Sapík a další.

"Návštěvníkům se za případné komplikace omlouváme, ale věříme, že tato změna zlepší dostupnost pro obyvatele Zlína i přespolní návštěvníky. Vstupenky, které si lidé koupili v předprodeji, budou vráceny v místě nákupu," uvedla za festival Martina Lerlová.

Vstupenky na degustační menu Zdeňka Pohlreicha v kamionu Wheels jsou stále v prodeji ZDE. Aktuální informace sledujte na stránkách ZDE nebo na fb profilu akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…