Zlín: Katalog poskytovatelů sociálních služeb na rok 2021

14.05.2021 17:39

Jako jeden z výstupů komunitního plánování je pro občany k dispozici aktualizovaný katalog poskytovatelů sociálních služeb Průvodce sociálními a souvisejícími službami ve Zlíně – březen 2021. Jedná se o již 22. vydání, které připravili pracovníci Odboru sociálních věcí Magistrátu města Zlína ve spolupráci se zaměstnanci z Centra služeb a podpory Zlín, o.p.s. a Z STUDIA, spol. s.r.o.

Zlín: Katalog poskytovatelů sociálních služeb na rok 2021
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Každý rok se v aktualizovaném vydání brožury snažíme reagovat na poptávku lidí a podle toho zařadit žádané a s nimi související služby. Již druhým rokem je v katalogu použito podrobného členění organizací a zařízení v oblasti sociálních a souvisejících služeb. Jako první je uvedena kapitola, která se podrobněji věnuje informacím o sociálních službách. V této kapitole jsou přehledně seřazeny konkrétní druhy sociálních služeb. V abecedním seznamu je pak možno dohledat příslušné kontakty. V další části jsou související služby rozděleny do příslušných kapitol, např. domácí a hospicová péče, kluby seniorů, svépomocné skupiny, orgány státní správy a samosprávy apod.,“ sdělil náměstek primátora města Zlína pro sociální oblast Aleš Dufek.

V omezeném množství je katalog v tištěné podobě k dispozici v sekretariátu Odboru sociálních věcí Magistrátu města Zlín sídlící na tř. T. Bati 3792 a v Městském informačním a turistickém středisku na radnici. K nahlédnutí je dále v Krajské knihovně Františka Bartoše vč. poboček. V elektronické podobě ho lze nalézt ZDE.

„Věřím, že katalog pomůže občanům v získávání informací o možnostech zapojení sociálních a souvisejících služeb při tak důležité činnosti, jako je péče o osobu blízkou,“ doplnil Aleš Dufek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

16:14 Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

Jihlava oslavila Den Země. I přes nepříliš hezké počasí přišly na Masarykovo náměstí stovky návštěvn…