Zlín: Město má nové propagační předměty

25.04.2022 13:55 | Tisková zpráva

Oddělení cestovního ruchu přišlo s novou nabídkou propagačních předmětů města. Zájemci o koupi upomínkového suvenýru mohou vybírat z pestrého sortimentu praktických věcí, publikací o historii Zlína a jeho osobnostech, a také z oblíbených „jedlých“ dárků. Letošní nabídka je navíc rozšířena o předměty, připomínající významné jubileum města Zlína.

Zlín: Město má nové propagační předměty
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„U příležitosti 700. výročí od první zmínky o Zlíně jsme řadu propagačních předmětů vyrobili speciálně s logem tohoto významného výročí. Tuto limitovanou nabídku je možno zakoupit pouze v našem informačním středisku. Mimo to je letošní novinkou dárkový poukaz na komentovanou procházku města ZÓNA ZLÍN a originální tašky vyrobené přímo z bannerů ZÓNA ZLÍN,“ uvedla vedoucí oddělení cestovního ruchu Magistrátu města Zlína Eva Manišová.

Zlín

V nabídce propagačních předmětů jsou například plátěné tašky přes rameno, hrníčky plecháčky, pomády na rty, magnetky s fotkami Zlína, nebo mezi turisty žádané klobouky. Zakoupit lze také balíčky zrnkové kávy, vybrané čajové směsi, mandle v čokoládě či Navrátilovu slivovici, vyráběnou v rodinné pálenici ve Zlíně.

Na své si přijdou i sběratelé - pro ně jsou vyrobeny keramické známky v minimalistickém designu. V sortimentu informačního střediska nechybí ani zajímavé publikace o Tomáši Baťovi, např. Inspirace Baťa, Myšlenky T. Bati či Baťa na všech kontinentech.

Propagační předměty i dárkové poukazy jsou zakoupení v Městském informačním a turistickém středisku v budově radnice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…