Zlín: Odborné semináře pro zájemce o ekologicky šetrné formy dopravy

12.04.2019 13:13

Zajímáte se o využití dopravních prostředků s elektrickým pohonem? Chtěli byste mít přehled o jejich současných trendech a technologiích? Přijďte se zúčastnit seminářů pořádaných v rámci projektu „E-mobilita Zlínského kraje", který realizuje Zlínský kraj společně s partnery.

Zlín: Odborné semináře pro zájemce o ekologicky šetrné formy dopravy
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Semináře jsou určeny všem, kteří uvažují o pořízení elektromobilů, zřízení dobíjecích stanic a související infrastruktury nebo se o tuto problematiku zajímají – tedy pro zástupce obcí, městských organizací, škol, podnikatelů, ale i pro širokou veřejnost. Semináře se uskuteční ve vybraných městech Zlínského kraje v termínech od dubna do začátku června 2019. Účast na seminářích je bezplatná. Bližší informace k harmonogramu akcí i přihlášce na seminář naleznete v přiložené pozvánce.

Dalšími plánovanými aktivitami projektu, které jsou zaměřené na osvětovou činnost o e-mobilitě Zlínského kraje, jsou prezentace elektromobilů, zřízení informačního webu k této problematice, zpracovaní analýzy e-mobility Zlínského kraje. Rozpočet projektu je ve výši 1,150 milionu korun. Projekt byl předložen do výzvy v rámci Národního programu Životní prostředí, ze státního rozpočtu je na něj možno získat dotaci ve výši 920 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…