Zlín: Už za pár dní se uskuteční charitativní koncert Filharmonie pod širým nebem

31.05.2022 10:06 | Tisková zpráva

Slavné melodie hudební rodiny Straussů. Nejkrásnější vídeňské valčíky, polky, pochody, čardáše a další v podání Filharmonie Bohuslava Martinů vedené jejím šéfdirigentem Robertem Kružíkem. To a mnohem více nabídne již tradiční charitativní koncert Filharmonie pod širým nebem, který se uskuteční v pátek 3. června od 20 hodin na platformě 14|15 BAŤOVA INSTITUTU.

Zlín: Už za pár dní se uskuteční charitativní koncert Filharmonie pod širým nebem
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Ve stylovém industriálním prostředí bývalého továrního areálu zazní známá díla rodiny Straussů jako jsou Cisařský valčík, Na krásném modrém Dunaji, Netopýr, Hlasy jara, Jockey-Polka, Carmen-Quadrilla, Pod hromy a blesky a další. Koncert tak opět nabídne jedinečný hudební zážitek.

Charitativní koncert se koná na podporu odlehčovací služby v pobytové formě Dotek z.ú., Vizovice a pečovatelské služby a denního stacionáře Letokruhy, o. p. s., pod záštitou radní pro oblast kultury a školství Zuzany Fišerové a statutární náměstkyně hejtmana Zlínského kraje Hany Ančincové.

„Všechny bych ráda pozvala do netradičního prostředí pod širým nebem. Užijete si jedinečný zážitek a navíc zakoupením vstupenky podpoříte organizace pečující o naše blízké. Příspět je možné také do kasiček, které jsou umístěny na obou recepcích 14|15 BAŤOVA INSTITUTU,“ doplnila ředitelka příspěvkové organizace 14|15 Baťův institut Petra Kubíková.

„Nechat se unášet na tónech hudby rodiny Straussové pod krásnou modrou oblohou je lék, který pomůže charitě a všem potřebným. Věřím, že umění dokáže propojovat všechny oblasti našeho života, sociální nevyjímaje,“ uvedla Zuzana Fišerová, radní pro oblast kultury a školství.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na recepci 14. i 15. budovy a také v pokladně Filharmonie Bohuslava Martinů v Kongresovém centru Zlín. Vstupné je 250 Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma. Z každé zakoupené vstupenky bude 100 Kč využito na charitativní účely.

V případě nepřízně počasí bude akce přesunuta do Kongresového centra Zlín. Pořadateli koncertu jsou 14|15 Baťův institut, p. o., Filharmonie Bohuslava Martinů, o. p. s. a Zlínský kraj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Souhrnnou rozpočtovou rezervu města posílí 231 milionů korun

10:29 Hradec Králové: Souhrnnou rozpočtovou rezervu města posílí 231 milionů korun

Z loňského finančního vypořádání rozpočtu města má Hradec Králové přebytek volných zdrojů více než 2…