Zlín: V sobotu začíná městský podzimní úklid

27.09.2018 16:01

Jedna ze tří na podzim organizovaných úklidových akcí ve městě se koná už tuto sobotu 29. září. Další termíny jsou naplánovány na 13. a 27. října.

Zlín: V sobotu začíná městský podzimní úklid
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

V dané dny mohou obyvatelé města Zlína odevzdat velkoobjemový odpad a u stanovišť označených hvězdičkou i odpad ze zahrad. V uvedených lokalitách dle harmonogramu budou v době od 9 do 16 hodin přistaveny kontejnery nebo speciální vozidlo Technických služeb Zlín.

Harmonogram úklidu:

29. září – západní část města Malenovice – ulice Mlýnská, Zabrání, Brigádnická, *Louky-Náves, Podhoří – ulice Svat. Čecha na sídlišti u garáží, *Prštné – Kútíky, *Mladcová – Nadhumení, Mokrá II - Stráže - Klabalská I - zastávka MHD, *Zlínské Paseky – točna MHD, Jižní Svahy – ulice Družstevní, Valachův žleb, křižovatka Podlesí I a II, Středová (u hřiště), Luční – Jílová, Nad Vývozem - č. p. 4852.

13. října – střed města Ulice Na Požáře, Sadová, *Smetanova, Vodní, Santražiny (Potoky vnitroblok), Lorencova, K Majáku – restaurace „U hřiba“, *Letná – ulice Kotěrova ulice, *Fabiánka I, U Zimního stadionu, Benešovo nábřeží – u křižovatky ul. Dlouhá, tř.T.Bati – garáže nad restaurací „Myslivna“, Zbožensko – před domem č.p. 65, *Pod Babou, Nad Ovčírnou č. p. 344, Morýsovy domy - u garáží

27. října – východní část města Vršava u č. p. 2083, *Vršava u č. p. 225, Nivy I, Kúty u č.p. 1961, Podvesná VIII, *Obeciny VII, Bartošova čtvrť – ulice Zborovská, M. Knesla, Příluky –Pančava, kaplička, před restaurací „Přístav“, Štákovy Paseky, Boněcko I, ulice Prostřední, *Lazy – u Krajské veterinární správy, *Lesní čtvrť - garáže u hřiště (u křižovatky s ulicí Prostřední)

Podzimní úklid organizuje Odbor životního prostředí a zemědělství Magistrátu města Zlína ve spolupráci s Technickými službami Zlín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

11:33 Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

Ve Vsetíně se dnes uskutečnilo slavnostní otevření společného odbavovacího terminálu pro železniční …