Zlín se prezentoval v Americe

07.01.2022 14:56 | Tisková zpráva

Televize Czech-American TV odvysílala další pořad o Zlíně a okolí. Na přípravě propagačního pořadu se podíleli i studenti obou zlínských gymnázií, se kterými televize spolupracuje.

Zlín se prezentoval v Americe
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Práce naší neziskové organizace je z velké části postavená na spolupráci s dobrovolníky. Rádi dáváme možnost spolupráce studentům, kteří u nás mohou získat cenné zkušenosti. Na druhé straně jejich nápady a nadšení jsou pro naši práci velkým přínosem,“ uvedl John Honner, ředitel Czech-American TV.

Město Zlín se objevilo na televizních obrazovkách v 60 amerických městech USA, které sleduje na 2,5 milionu domácností. Kromě Spojených států má televize diváky také v Kanadě, Austrálii, Asii či v Evropě – například v Anglii nebo Německu.

Jedinečný pořad o českých a moravských regionech a jejich kulturním dědictví vysílá nezisková organizace Czech-American TV každý týden na území USA již od roku 2003.

Anketa

Jste pro zrušení Benešových dekretů?

1%
98%
hlasovalo: 20548 lidí

„Hlavním posláním našeho televizního a internetového vysílání, je rozšiřovat povědomí o ČR, ukázat a zviditelnit české regiony a destinace, a přiblížit české kulturní dědictví. Celý program televize přispívá k vnímání České republiky jako velmi zajímavé a bezpečné turistické destinace,“ uvedl John Honner a uzavřel:

„Nezaměřujeme se ale pouze na architekturu a turisticky atraktivní místa, ale předkládáme divákovi i staré české zvyky a tradice, takřka zapomenutá, ale stále provozovaná řemesla, nebo třeba výbornou českou kuchyni. Právě s vařením českých jídel nám před kamerou pomáhají další studenti, tentokrát ze Střední školy gastronomie a obchodu Zlín. Rád uvítám další tipy na zajímavosti z českých regionů, které bychom mohli světu v dalších dílech ukázat.“

Tentokrát byl do vysílání zařazen i nový propagační spot, vyrobený oddělením cestovního ruchu Magistrátu města Zlína. Záznam nejnovějšího vysílání, které sledují desítky tisíc zahraničních diváků, bude na půl roku zpřístupněn na webu ZDE, a to v sekci Broadcasts.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.