Znojmo: Dotace pro vlastníky nepamátek v městské památkové rezervaci

27.09.2018 19:04

Město Znojmo poskytne dotaci až do výše 50 % uznatelných nákladů na obnovu nemovitostí nacházejících se v městské památkové rezervaci (MPR) a jejím ochranném pásmu, které nejsou památkově chráněné. Rovněž poskytne dotaci na podporu reklamního označení provozoven v MPR. Žádosti lze posílat od 10. do 30. října 2018.

Znojmo: Dotace pro vlastníky nepamátek v městské památkové rezervaci
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Majitelé nemovitostí, které se nacházejí v MPR a v jeho ochranném pásmu a nejsou památkově chráněné, mohou zažádat město o dotaci na jejich obnovu, a to z dotačního programu Podpora obnovy památkově nechráněných nemovitostí na území Městské památkové rezervace Znojmo a v jejím ochranném pásmu a podpora reklamního označení provozoven na území MPR. Cílem tohoto programu je podpořit obnovu památkově nechráněných nemovitostí v této lokalitě.

Žádosti o poskytnutí dotace lze podat dle podmínek dotačního programu od 10. října do 31. října 2018.

Zásady pro poskytnutí dotací a formuláře k žádosti o poskytnutí dotace jsou zveřejněny na stránkách města Znojma (ZDE), pod Odborem školství, kultury a památkové péče, na odkaze Vše k dotacím. Na stránkách zmíněného odboru rovněž naleznete veškeré informace o dotačním programu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…