Znojmo: Festival vína má nové video

01.07.2017 9:30

Devátý ročník Festivalu vína VOC Znojmo, který se stal druhým nejnavštěvovanějším ročníkem v historii konání festivalu, je už sice minulostí, ale ohlédnout se za ním můžeme díky novému videu. „Ze spotu na mě sálá neuvěřitelná pohoda – a přesně takový náš festival je. Lidé se tu skvěle baví, ochutnají výborná vína, špičkovou gastronomii a stráví tu příjemný den. Nechť je tento spot pozvánkou na další, jubilejní desátý, ročník festivalu, který se koná v tradičním termínu 8. května,“ připomíná předseda VOC Znojmo František Koudela.

Znojmo: Festival vína má nové video
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Krásné počasí, tisíce lidí korzující se skleničkou vína historickým centrem Znojma, program na čtyřech různých místech. Festival vína VOC Znojmo navštívilo na 8 100 lidí. 18 vinařství sdružených do VOC Znojmo nabízelo 79 vín odrůd Sauvignon, Ryzlink rýnský a Veltlínské zelené. Z bohatého programu jmenujme například Folklórní soubor Bača a Ovečky, soubory Musica Folklorica a Söndörgö nebo Jitku Šuraňskou. Samozřejmostí byla cimbálová muzika, a to nejen na odrůdových ulicích.

Video z Festivalu vína VOC Znojmo 2017, které pochází z dílny společnosti VideoBrothers, je ke zhlédnutí ZDE nebo na webu ZDE v záložce Festival vína VOC Znojmo. Přímý odkaz na video ZDE.

Festival se konal pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky a za podpory Vinařského fondu ČR a města Znojma. Další ročník bude opět ve stejné datum – 8. května 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…