Znojmo: Město představí plán podpory sportu

09.02.2020 10:57

Město Znojmo zve na veřejné projednání, na kterém bude představen finální návrh strategického dokumentu Plán podpory sportu města Znojma na období let 2020 až 2025. Projednání se uskuteční v pondělí 10. února od 16 hodin v prostorách Dolního sálu Znojemské Besedy.

Znojmo: Město představí plán podpory sportu
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Vytvoření dokumentu předcházela analýza a dotazníkové šetření za účelem zjištění názoru veřejnosti na oblast sportu a sportovní infrastruktury ve městě. Veřejnost v online dotazníku hodnotila sportovní infrastrukturu, nabídku sportovních aktivit nebo odpovědět na otázky o cyklodopravě a nakonec měla i možnost vyjádřit i vlastní podněty na zlepšení. Samostatné dotazníkové šetření proběhlo zvlášť i ve školských zařízeních a sportovních klubech.

„Cílem šetření a tvorby dokumentu bylo vymezení dlouhodobých cílů a definic opatření, která povedou k zajištění lepší dostupnosti sportovních aktivit ve Znojmě. Přijďte se seznámit s výsledky už v pondělí do Znojemské Besedy,“ zve místostarosta Znojma Karel Podzimek, který má v gesci oblast kultury a sportu.

Strategický dokument Plán podpory sportu ve Znojmě je zpracováván v rámci projektu Strategický rozvoj města Znojma, na který získalo město dotaci z Evropské unie a státního rozpočtu. Dokument zpracoval odborný tým společnosti Moore Czech Republic s.r.o.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

7:37 Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

V období od konce dubna do druhé poloviny srpna budou probíhat stavební práce v ulici Okružní v Mařa…