Znojmo: Oblíbená plovárna v Louce otevírá 18. května

14.05.2019 13:06

V sobotu 18. května se veřejnosti otevírá plovárna v Louce. V květnu bude mít otevřeno od 12:00 do 18:00 hodin, od 1. června, kdy startuje hlavní sezóna, pak od 10:00 do 20:00. V případě teplých letních nocí se i letos návštěvníci mohou těšit na noční koupání.

Znojmo: Oblíbená plovárna v Louce otevírá 18. května
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

Před otevřením plovárny je nutné udělat nezbytné přípravy na letní sezóny. „Opravili jsme bazénové osvětlení, do kterého jsme investovali 300 000 korun, a vyčistili jsme bazény, což každoročně obnáší investici 100 000 korun. Také ještě natřeme všechny dřevěné konstrukce, což si vyžádá dalších téměř 100 000 korun. Na první koupačku do vyhřátého bazénu může plavecká veřejnost zavítat už za pár dní,“ zve všechny místostarosta Jakub Malačka.

Znojemská plovárna funguje už 16. sezónu, otevřena byla v roce 2004. V horkých letních dnech pojme až 3 000 návštěvníků z celého regionu.

Plovárnu provozuje stejně jako Městské lázně či koupaliště v Mramoticích Správa nemovitostí města Znojma, příspěvková organizace. Otevírací dobu plovárny v Louce a další informace najdete na www.plovarnalouka-znojmo.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …