Znojmo: Populární závod Extreme 790 byl letos vyprodán za pouhých 90 minut!

09.04.2019 10:04

Jen 90 minut včera stačilo na to, aby se zcela zaplnila startovní listina závodu ve výběhu na radniční věž Znojmo Extreme 790. Čtvrtý ročník charitativního závodu se letos koná v sobotu 22. června.

Znojmo: Populární závod Extreme 790 byl letos vyprodán za pouhých 90 minut!
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Pokyny pro zaplacení startovného dostaly registrované týmy emailem, prosíme o jejich uhrazení obratem, až tehdy se registrace stává platnou. Připomínáme, že startovné, které je letos 1000 korun za tým, putuje Sportovnímu klubu neslyšících Brno.

Dalšími registrovanými už mohou být jen náhradníci. Kapitán náhradního týmu bude vyzván k zaplacení startovného až v případě, že některý z prvních 30 týmů neuhradí startovné dle propozic závodu.

Starosta a aktivní účastník závodu Jan Grois bude v podpoře neslyšících ještě štědřejší. A to díky výzvě, kterou na svém facebookovém profilu avizoval. „Jak jsem slíbil, startovné za můj tým nebude jen 1000 korun, ale neslyšícím navíc pošlu 4229 Kč, což je aktuální počet sledujících mého profilu. Děkuji vám!“ napsal svým fanouškům na Facebooku Grois.

První ročník závodu Znojmo Extreme 790 se konal v roce 2016 a byl součástí oslav 790. výročí od povýšení Znojma na královské město. Úkolem běžců je zdolat v týmu dohromady 790 schodů šest století staré radniční věže. Překážkou závodníkům je prašné prostředí, různé typy schodů i snížená viditelnost. Důležitá je tak nejen rychlost závodníků, ale také jejich šikovnost a obratnost. Startovné putuje vždy na dobročinné účely. Videopozvánku na letošní rok najdete ZDE. Závod organizuje město Znojmo. Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…