Znojmo: Pronájem prodejních míst na vinobraní letos poprvé elektronicky

13.02.2020 19:33

Zájemci o pronájem prodejních míst na Znojemské historické vinobraní 2020 budou moci podat své žádosti už od března, a to elektronicky prostřednictvím Rezervačního systému ZHV 2020. Přihlašování proběhne v dané termíny dle nabízeného sortimentu. Ceny za pronájem zůstávají stejné.

Znojmo: Pronájem prodejních míst na vinobraní letos poprvé elektronicky
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Přednostní přihlašování bude umožněno prodejcům vína a burčáku, a to 2. března. Dříve než ostatní, od 10. března, se budou moci hlásit i prodejci s řemesly a ostatní prodejci se budou moci přihlašovat od 15. dubna.

„Prodejci se letos poprvé budou přihlašovat prostřednictvím Rezervačního systému ZHV 2020. Nový systém nám v průběhu příprav zjednoduší například přidělování prodejních míst, rozesílání e-mailů nebo generování podkladů pro potřeby celé administrace. Pro prodejce to znamená změnu v přihlašování oproti minulým ročníkům,“ vysvětluje starosta Znojma Jan Grois.

Rezervační systém byl vytvořen přímo zaměstnanci znojemského městského úřadu, tedy ve spolupráci majetkového odboru a oddělení správy dat a informačních technologií. Systém funguje na podkladu mapového serveru města Znojma. Poslouží pro potřeby přihlašování prodejců a následné administrace stánkového prodeje v rámci vinobraní. V současné době se pracuje na vytvoření jednoduché uživatelské příručky pro prodejce.

Stánkový prodej bude umožněn na Masarykově náměstí, Horním náměstí, Divišově náměstí, na ulici Přemyslovců, náměstí Svobody, na ulicích Dolní a Horní Česká, v Horním parku. Historická tržiště budou na Václavském a Mikulášském náměstí a na ulici Přemyslovců, přičemž historická tržiště budou opět fungovat i v neděli.

Podmínkou prodeje na historických tržištích je dobový oděv prodejců a historický vizuál prodejního místa. Prodejci na historických tržištích, kteří budou během vinobraní předvádět svá řemesla návštěvníkům, odmění radnice částkou 1 000 korun.

Více informací o stánkovém prodeji ZDE pod odborem majetkovým. O prodejní místa bývá každoročně velký zájem, většina z nich je zarezervována prakticky okamžitě po spuštění prodeje.

Největší svátek vína u nás, Znojemské historické vinobraní, se letos odehraje od 11. do 13. září na 13 programových scénách a jeho vrcholem bude velkolepý historický průvod krále Jana Lucemburského s družinou čítající na 500 dobových postav. Návštěvníci se mohou těšit na několik folklórních vystoupení dechových i cimbálových muzik, alternativní interprety, ale i známá jména jako Richard Müller, Lenny nebo zpěváka Jamese Harriese s kapelou. Více ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.