Znojmo: Stavba obchvatu uzavře Únanovskou. V létě Přímětickou

16.02.2018 18:16

S dopravními omezeními v souvislosti se stavbou obchvatu Znojma budou muset řidiči a cestující počítat i letos. Nutné jsou dvě uzavírky dvou odlišných ulic v dvou různých termínech. Obě ale souvisí se stavbou mostu a nájezdů a sjezdů na Přímětické ulici, kde stavbaři vybudují mimoúrovňovou křižovatku, která bude součástí obchvatu.

Znojmo: Stavba obchvatu uzavře Únanovskou. V létě Přímětickou
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Prvně se uzavře Únanovská ulice, a to od křižovatky s ulicí Přímětická po novou křižovatku u nemocnice. Tato uzavírka potrvá od 1. 3. do 20. 5. 2018. V této fázi se budou dělat zejména různé přeložky právě v místě, kde se Únanovská ulice potkává s ulicí Přímětickou, protože v následné uzavírce musí být tato křižovatka k nemocnici průjezdná, tedy už kompletně hotová pro napojení na nově budovaný most na Přímětické.

V této fázi uzavírky je domluvené, že sanitky budou do nemocnice jezdit přes ulici Trentskou a Městský lesík. Občany proto prosíme o obezřetnost právě v souvislosti s průjezdem sanitek.

Objízdná trasa pro ostatní auta bude po ulici Hlavní, přes ulici Jevišovickou, K Suchopádu po kruhový objezd a dále směrem na Znojmo (viz mapka). Detaily objížďky najdete v přílohách.

Druhá uzavírka se týká Přímětické ulice jako takové, a to právě kvůli budování samotného mostu, nájezdů a sjezdů. Tato uzavírka potrvá od 23. 7. do 8. 12. 2018. Křižovatka k nemocnici směrem od centra bude otevřená, a tak z centra se k nemocnici bude jezdit normálně.

Objízdná trasa je obdobná jako u první uzavírky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…