Lobík (TOP 09: Krumlováci zlomili odpor hejtmana a žluté autobusy jsou zpět

23.12.2016 19:21

Tak dlouho hejtman Jiří Zimola chodil se džbánem pro vodu, až se veřejnost dopálila! I tak by se dal parafrázovat boj Krumlováků proti zrušení možnosti přepravy mezi Budějovicemi a Krumlovem „žlutými“ autobusy.

 Lobík (TOP 09: Krumlováci zlomili odpor hejtmana a žluté autobusy jsou zpět
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Petici, která požadovala obnovení možnosti cestovat mezi těmito dvěma městy, podepsalo na 1100 Krumlováků, kteří argumentovali, že se zrušením rychlého přímého spoje se navýší počet individuální automobilové dopravy. Málokdo totiž chce cestovat ráno do práce „okružní“ jízdou s dotovanými krajskými dopravci.

"Jsem rád, že v kauze Regiojet nakonec zvítězil zdravý rozum a naši občané budou moci od ledna znovu využívat tuto linku na svých cestách do Budějovic a zpět. Projevil se hlas veřejnosti, který ani hejtman nemůže opomíjet. Výsledkem navíc nebude jen obnova spojů, ale i rozšíření o ranní a večerní linku. Jezdit se také bude za dotovanou cenu, i když Regiojet krajskou dotaci nedostává," informoval náš krumlovský radní Martin Lobík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…