65 demokratů Jana Kasla: Netřeba kvóty, polovinu tvoří přirozeně ženy

06.08.2014 10:26

65 Demokratů Jana Kasla podalo kandidátku do ZHMP.

65 demokratů Jana Kasla: Netřeba kvóty, polovinu tvoří přirozeně ženy
Foto: 65 Demokratů Jana Kasla
Popisek: Jan Kasl

Volební uskupení Demokraté Jana Kasla podalo včera dopoledne svoji kandidátku do Zastupitelstva hlavního města Prahy. Jejím lídrem je bývalý primátor, architekt a urbanista Jan Kasl, který svoji kandidaturu avizoval na konci června. Dvojkou na kandidátce je Karolína Řípová, dlouholetá expertka evropské politiky podpory výzkumu a vzdělávání, za ní je exministr dopravy profesor Petr Moos.

Jan Kasl k podané kandidátce dodává: „Nabízíme pro řízení Prahy odborníky, kteří svojí kompetenci již osvědčili v oborech pro správu metropole důležitých. A dlužno dodat, že nepotřebujeme žádné genderové kvóty – polovinu našich kandidátů tvoří, zcela přirozeně, ženy!“

 Do voleb budou představeny i širší odborné týmy Demokratů Jana Kasla (pro územní a strategické plánování a dopravu, ICT, životní prostředí, koncept smart cities, zdravotnictví a školství, kulturu, finance a hospodaření města, evropské dotace a transparentní správu města). Demokraté Jana Kasla kandidují také v městských částech Praha 1, 3, 5, 15 a Praha – Nebušice a podporují kandidátky do ZMČ Praha 2 a P 20 – Horní Počernice.

Jan Kasl vyjádřil svou podporu kandidátce STAN do ZMČ Praha 6 nejen slovně, ale také symbolickou kandidaturou na posledním, 45. místě listiny.V příloze naleznete kandidátskou listinu v plném znění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: 65 Demokratů Jana Kasla

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice