ANO Litoměřice: V opozici budeme aktivně pracovat

07.12.2014 6:31

Jak jsme slíbili svým spoluobčanům v našem povolebním prohlášení, budeme pro Vás aktivně pracovat i v opozici.

ANO Litoměřice: V opozici budeme aktivně pracovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

Připravili jsme proto několik návrhů, jež předložíme k projednání a schválení na zasedání Zastupitelstva města Litoměřice dne 11. 12. 2014.

Jde o:

Zveřejňování zápisů ze zasedání Zastupitelstva města Litoměřice včetně příloh na úřední desce MěÚ Litoměřice a na městských webových stránkách (dnes je zveřejňován pouze výpis usnesení bez příloh, v nichž bývají často ukryty ty nejzásadnější informace).

Dodržování tiskového zákona při vydávání Radničního zpravodaje – zřízení redakční rady, volba předsedy a členů redakční rady a vytvoření vnitřních pravidel pro tvorbu obsahu

Nezávislý audit plnění podmínek pronájmu, údržby a revitalizace areálu výstaviště Zahrada Čech

Tyto návrhy jsme poskytli všem zastupitelům s dostatečným předstihem, aby měli možnost se s nimi včas seznámit a projednat s námi jejich případné připomínky. Většina zastupitelů již dříve veřejně deklarovala podporu každému rozumnému návrhu, bez ohledu na jeho předkladatele.  Věříme, že na tento svůj veřejný slib nezapomenou při hlasování o těchto návrzích a nebude se tedy již znovu opakovat převálcování všech opozičních návrhů koalicí, jak jsme tomu byli svědky na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice