ANO: Zrušení oblastní a místní organizace v Karlových Varech

13.12.2014 18:28

Předsednictvo hnutí ANO rozhodlo o zrušení oblastní a místní organizace Karlovy Vary. Tyto organizace se potýkaly s vnitřními problémy a spory, které poškozovaly dobré jméno hnutí ANO. Dlouhodobě do těchto organizací navíc nebyli přijímáni noví členové.

ANO: Zrušení oblastní a místní organizace v Karlových Varech
Foto: red
Popisek: Politické hnutí ANO

„Rozhodnutí předsednictva plně respektuji a vnímám je jako rozumný krok směrem k otevření hnutí novým členům, které by mělo zajistit ještě vyšší míru demokracie této místní organizace. Zároveň tím není ohrožena stabilita koalice na místní radnici, jíž jsme i nadále pevnou součástí. Zrušení se dotýká jen oblastní a místní struktury, nikdo ze stávajících členů nebyl z hnutí vyloučen,“ říká předseda karlovarské krajské organizace Roman Procházka.

Předsednictvo hnutí ANO také doporučilo předsedovi krajské organizace posílení členské základny ve městě a okrese Karlovy Vary, zejména pak projednání všech žádostí zájemců o členství, kde je k dnešnímu dni registrováno 105 zájemců a 118 sympatizantů hnutí ANO. Nová místní a oblastní organizace by tedy měla být založena až po přijetí nových členů.

Hnutí ANO

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…