ANeO: Valná hromada kandidátů se distancuje od Prokůpka a Kohouta

22.05.2014 14:56

Valná hromada kandidátů Aktivu nezávislých občanů (ANeO) ke krizové situaci: Prokůpku, jsi podvodník a lhář, odstup z kandidátky a zmiz z politiky. Kohoute, jsi rasista, nechceme s tebou mít nic společného.

ANeO: Valná hromada kandidátů se distancuje od Prokůpka a Kohouta
Foto: ANeO
Popisek: ANeO

Níže podepsaní kandidáti Aktivu nezávislých občanů (ANeo) se na své Valné hromadě kandidátů do Evropského parlamentu dne 16.5.2014 zdrcující většinou usnesli na následujících bodech:

1.     Vyzýváme Václava Prokůpka, aby vzhledem k porušení závazného principu demokratického jednání při volbách do EP, chování, které je v rozporu s dobrými mravy, lžím a podvodům, vyhrožování kandidátům fyzickou likvidací, opakovanému fyzickému napadení bývalého managera ANeO Norberta Naxery a   psychickému nátlaku na některé kandidáty, okamžitě přestal v médiích mluvit za kandidáty ANeO, k čemuž ztratil mandát a nemá žádné oprávnění.

2.     Důrazně se distancujeme od předvolební kampaně Lukáše Kohouta, který svými rasistoidními výrony kráčí zcela proti názorům naprosté většiny kandidátů ANeO, uráží je a v očích veřejnosti je diskredituje.

3.     Vyzýváme všechna média včetně veřejnoprávní televize a rozhlasu, aby jako reprezentanty ANeO nezvaly do diskusí tato dvě individua, která v žádném případě nehovoří a nepředstavují názor většiny kandidátů ANeO do Evropského  parlamentu.

Svých chováním v předvolební kampani a vzhledem k ostatním kandidátům se naopak Prokůpek s Kohoutem naopak zcela zdiskreditovali  a ztratili jejich důvěru.

Zdrcující většina kandidátů ANeO svou dlouhodobou politickou angažovaností kráčí proti arogantnímu chování dnešních politiků, o to více se musíme důrazně postavit proti aroganci a tupému narcismu dvou jedinců, kteří se objevili mezi námi. Individua, která neví, co to je respekt k názorům většiny, což je základní pilíř jakéhokoliv demokratického systému, která neví, co to je obyčejná lidská slušnost a jejich jediným motorem  jednání je cpát se do světel reflektorů a obtěžovat  spoluobčany svými nekvalifikovanými bláboly, mezi kandidáty ANeO nepatří.

4.      Vzhledem ke skutečnosti,  že ani jeden z kandidátů ANeO není členem ANeO a tato strana je stranou jediného muže Karola Schneidera, nemá funkční a činné demokratické orgány, nevykazuje žádnou činnost, nemá transparentní účet a v jejím  výboru kromě Schneidera jsou formálně uvedeny  2 osoby, s nimiž se nelze žádným způsobem spojit a z nichž jedna údajně již není mezi živými a druhou nikdo nikdy neviděl, Valná hromada kandidátů ANeO jako v současnosti jediný demokratický reprezentant naší kandidátky odvolává Václava Prokůpka a Lukáše Kohouta z kandidátky ANeO a důrazně je žádá, aby se všem ostatním spolukandidátům  omluvili za jejich drzé a naprosto  nepřijatelné chování.

5.      Současně Prokůpka s Kohoutem důrazně vyzýváme, aby se stáhli z české politiky, která  nepotřebuje další drzé a narcistní jedince.

6.     Václava Prokůpka současně znovu a tentokrát veřejně vyzýváme, aby ostatním spolukandidátům i české veřejnosti předložil originály svého údajného akademického vzdělání  Ing.  a Ph.D.

Podepsáni:

Ing.Luděk Toman, Jindřich Lajner, Vladimír Prokeš, Pavel Volf, Mgr. Mário Alessandro de Bikavér, Bc. Štefan Alakša, Martin Menčík, Pavel Suchomel, Miloslav Jandík, Josef Olšina, Lenka Lekešová, Eva Hůlková (na protest proti jednání  Prokůpka z kandidátky již abdikovala), Jaroslav Končák (na protest proti jednání  Prokůpka z kandidátky již abdikoval)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Luděk Toman - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…