Ančincová (Piráti): Chceme ocenit zaměstnavatele, kteří přispívají k rozvoji pracovních podmínek

19.03.2023 13:14 | Tisková zpráva

Zaměstnavatele, kteří se starají o rovné podmínky svých zaměstnanců a pomáhají jim sladit pracovní a rodinný život, ocení Zlínský kraj. Stane se tak v rámci ocenění Férový zaměstnavatel Zlínského kraje, které kraj vyhlašuje ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou Zlínského kraje.

Ančincová (Piráti): Chceme ocenit zaměstnavatele, kteří přispívají k rozvoji pracovních podmínek
Foto: pirati.cz
Popisek: Hana Ančincová

„Prostřednictvím této ankety chceme ocenit zaměstnavatele, kteří se aktivně, nad rámec svých zákonných povinností, věnují péči o své zaměstnance, udržování dobrých vztahů s nimi, ale i s ostatními subjekty. Přispívají tím k rozvoji kvalitních pracovních podmínek v kraji, k upevnění vztahů mezi zaměstnavateli i zaměstnanci, k finanční stabilitě firem, ke zdraví obyvatel kraje a také k rozvoji společenské odpovědnosti,“ říká statutární náměstkyně hejtmana Hana Ančincová, zodpovědná za oblast sociálních věcí.

Anketa

Je v pořádku hrozit blokádami vládních budov?

94%
5%
hlasovalo: 49423 lidí

Přihlášku do ankety může podat zaměstnavatel, ale i zaměstnanec. Anketa je rozdělena celkem do sedmi kategorií, podle velikostí firem a typů subjektů veřejného a neziskového sektoru. Pro každou kategorii je vytvořen dotazník, každá kategorie bude hodnocena a vyhlašována samostatně. Registrace vzniká odesláním přihlášky a vyplněného dotazníku na adresu siskova@khkzk.cz, v termínu do 15. května 2023. Pravidla neumožňují, aby se ankety zúčastnily organizace, které zvítězily v jejím posledním ročníku, tj. v roce 2022. Účast v anketě je bezplatná.

Ocenění Férový zaměstnavatel Zlínského kraje bude vítězům v jednotlivých kategoriích uděleno v září 2023 a prezentováno během Dne Zlínského kraje.

Na webu Zlínského kraje (ZDE), sekce KARIÉRA a webových stránkách Krajské hospodářské komory Zlínského kraje (ZDE) naleznete pravidla ankety, přihlášku a dotazníky dle jednotlivých kategorií.

Kontaktní osoba: Olga Šišková – tel: 731 116 144, e-mail: siskova@khkzk.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

16:21 Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

Se závěrem měsíce dubna začínají znovu vypásat vybrané pražské lokality první stáda dobytka. Pro let…