Andrla (SPR-RSČ): Nepůjdu k volbám, jeden hlas nic nezmění a stejně tam zase budou ti samí...

04.10.2017 14:22

Na našich setkáních s občany, se setkávám dost často s větou: „Nepůjdu k volbám, můj hlas nic nezmění“ a nebo druhý argument: „Stejně tam budou sedět zase ti samí vyžírkové a nic se zásadního nezmění“.

Andrla (SPR-RSČ): Nepůjdu k volbám, jeden hlas nic nezmění a stejně tam zase budou ti samí...
Foto: archiv Romana Andrly
Popisek: Roman Andrla

Lidé jsou už otrávení z té politické „kultury“ v České republice, spíše bych řekl z toho politického bahna a smradlavé stoky v České republice a vcelku i chápu jejich postoj, ale snažím se vždy sdělit ty zásadní argumenty, proč k volbám jít a nenechat svůj hlas propadnout.

Když si člověk uvědomí, kolik je dle věku potencionálních voličů v České republice a byť každý třetí by konečně vzal rozum do hrsti a nevolil ty politické garnitury, zkorumpované politiky, strany a hnutí, za kterými je jeden velký průšvih vedle druhého, tak přeci musí přijít změna. Ale tu moc tady tu změnu nastolit má jen a jen volič.

My, jako Republikáni přicházíme s celou řadou skvělých bodů, co chceme změnit, ale dokážeme to prosadit jen a pouze v tom případě, když lidé půjdou v co nejhojnějším počtu k volbám a dají nám svůj hlas. A i kdyby daly hlas někomu jinému, hlavně využijte svého občanského práva se svobodně rozhodnou, koho chcete volit, protože jak tak sleduji vývoj politiky v České republice, tak se mílovými kroky blížíme někam do dob normalizace, kdy nám 200 poslanců bude diktovat i pomalu to, jestli se můžeme nadechnout za minutu dvakrát, nebo můžeme i vícekrát.

Lidé si bohužel ani neuvědomují, co způsobují za šílenost a zmatek v politice, když volí hnutí ANO – vždyť jejich předseda, ale i celá tato sekta, která jen poslouchá hlas jednoho muže, je velmi nebezpečná a silně narušuje demokracii této země a co se týče různých rádoby pravicových, vlastenecky založených stran, které jen kopírují myšlenky, vize a program Republikánům, mám především na mysli SPD Tomio Okamury, které snad do puntíku vykradlo republikánský program, který má SPR-RSČ Miroslava Sládka už od dob svého založení.

Občané, prosím, zvažte to a jděte k volbám. Protože pokud nepůjdete a tihle populisti, co sedí ve vládě tam budou další 4 roky, pak těžko svým dětem budete vysvětlovat, že jste jim dopomohli k tomu, aby si sami napakovali kapsy, ale obyčejný český občan zase bude třít bídu s nouzí! Máte v rukou budoucnost nejen svoji, ale hlavně budoucnost našich dětí. Využijte této výsady, volby mají dnes větší význam než kdy jindy a jsou nesmírně důležité.

Dobře se podívejte na obrázek, když si titulní větu: Nepůjdu k volbám, jeden hlas nic nezmění, řeknou 4 miliony lidí, jak myslíte, že to s námi dopadne? Myslíte si snad, že ti politici, co tam kdy seděli od roku 1989, to s lidmi kdy mysleli skutečně dobře? Pokud si to někdo myslí, rád bych věděl jedno, co nám obyčejným lidem pomohlo k důstojnému životu? Pracují všichni za důstojný plat, mají důchodci za svou celoživotní práci a přínos systému důstojný důchod-důstojné stáří? Co maminky-samoživitelky, postará se o ně stát dostatečně? Znám konkrétní případy, kdy mladé rodiny mají postižené děti, stát se o ně nepostará, musí se na ně sbírat víčka, aby si pak mohli pro dítě dovolit různé rehabilitace, pomůcky atd., ale uprchlíkům a cikánům, kteří v životě nepracovali platit budeme?

Pokud tohle chceme změnit, musíme začít u sebe a u voleb to vzít opravdu zgruntu!

Já proto udělám všechno!

(převzato z Profilu)

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.