Bábek (TSS): Můj politický program

07.10.2021 20:41

Jsem č.1 na kandidátce Trikolora Svobodní Soukromníci pro Středočeský kraj.

Bábek (TSS): Můj politický program
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radomil Bábek

Chcete změnu? Pak ji nečekejte od těch, kteří už v Poslanecké sněmovně byli. Nic pro nás neudělají. Podívejte se na moje cíle pro práci v Poslanecké sněmovně. A pokud chcete mít v Parlamentu svého člověka, hoďte tam 8, a zakroužkujte 1! 

Moje cíle pro práci v Poslanecké sněmovně:

Zastavím covidfašismus

Vláda zneužívá covid k posílení státní moci, k rozdělování společnosti a k diskriminaci některých občanů. To v Poslanecké sněmovně zastavím, a zasadím se o vyšetření covidových kšeftů.

Státu naordinuji redukční dietu

Vláda zdevastovala naši ekonomiku, a teď chce zvyšovat daně. Oni rozházeli naše peníze a my to máme zaplatit. To odmítám. Je nutné snížit daně z příjmů, DPH, a především snížit odvody z mezd. Zároveň musíme výrazně zmenšit náklady státu zrušením asi třiceti zbytečných úřadů, zastavit rozdávání tzv. investičních pobídek a zmenšit státní správu. Více peněz lidem, méně státu!

Zastavím hon na živnostníky

Vláda zvyšuje svou moc nad podnikáním, vymýšlí nové a nové podmínky, přitvrzuje zákony pro podnikání a používá úředníky jako dráby. Zasadím se o to, aby podnikatelé a živnostníci mohli pracovat bez omezení a beze strachu. Zrušíme EET a kontrolní hlášení, stovky nesmyslných povinností. Všechny formy práce (zaměstnanecká i podnikatelská) musí být sobě rovny, stát musí chápat práci, jako úctyhodnou činnost, ať má jakoukoli formu. Omezím moc státu nad podnikáním.

Naše země, naše pravidla

V rámci EU přestává být ČR samostatnou a svéprávnou zemí. Více než 50 % u nás platných zákonů jsme pouze převzali z EU a hrozí nám přijetí eura. Chci, aby české zákony byly nadřazeny bruselským, chci zvýšit naši bezpečnost změnou imigračních pravidel a zastavit Green Deal! Máme právo jezdit auty na spalovací motory, nazývat naše výrobky, jak chceme, a vyrábět elektřinu třeba z uhlí či jádra a nikdo nám do toho nesmí mluvit. Chci, abychom si zachovali naši národní měnu, českou korunu.

Volte 8, zakroužkujte 1!

Děkuji, Radomil Bábek, předseda výboru Podnikatelských odborů,
nominovaný Stranou soukromníků České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šmarda (SOCDEM): Pracující mají nárok na větší ochranu a silnější postavení

12:16 Šmarda (SOCDEM): Pracující mají nárok na větší ochranu a silnější postavení

Odmítáme prodlužování zkušební doby a zkracování výpovědní doby, odmítáme výpovědi e-mailem, žádáme …