Bajer (Soukromníci): Aktivních lidí je v současné době opravdu potřeba

05.06.2017 10:50

Vstoupila moderátorka Tina Pletánková do politiky? „Jsem podporovatelka Strany Soukromníků,“ říká populární moderátorka a bývalá rosnička televize Prima.

Bajer (Soukromníci): Aktivních lidí je v současné době opravdu potřeba
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Strany soukromníků ČR Petr Bajer

Letošní Aviatická pouť v Pardubicích byla nejen skvělou přehlídkou historických i novodobých bojových letadel, ale pozornému návštěvníku a nám také, neunikla přítomnost známé moderátorky Tiny Pletánkové v doprovodu pana Petra Bajera, předsedy Strany soukromníků České republiky.

„O náhodu se samozřejmě nejedná“ sdělila nám s nezaměnitelným úsměvem Tina Pletánková. „Strana soukromníků je mi politickými názory blízká“. Předseda Strany soukromníků, Petr Bajer, podporu potvrdil. „Paní Pletánková je nejen známou tváří, ale hlavně dáma, která se o politické dění aktivně zajímá. A aktivních lidí je v současné době opravdu potřeba“ dodal Petr Bajer.

Strana soukromníků má podle Tiny Pletánkové její podporu nejméně ze dvou důvodů. „Za prvé soukromníci jsou lidé, kteří pracují, zaměstnávají a odvádějí daně. Kdo jiný by měl v poslanecké lavici hlídat lépe podmínky normálního fungování všech živnostníků?  Kontrolovat a ovlivňovat, kam jdou nejen daně jejich, ale i daně nás všech, které se ztrácejí v podivných černých dírách?“ ptá se řečnickou rétorikou Tina.

V tématech by prý ale mohla pokračovat. „Když to zjednoduším, tak Strana soukromníků České republiky je typickou střední třídou. Bez funkční střední třídy prostě žádný stát fungovat nemůže, historie je toho jen důkazem“ konstatuje. A za druhé, což je mimořádně důležité: „V těchto volbách, které budou opravdu klíčové, nelze jen zaškrtnout stranu, která je někomu blízká,“ zdůrazňuje Tina Pletánková. „V  těchto volbách bude nutné volit konkrétní lidi. Ty, které osobně znáte. Ty, kterým důvěřujete a ty lidi, za kterými vidíte skutečnou práci. A já znám, důvěřuji a práci vidím právě za panem Petrem Bajerem,“ uzavírá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.