Bárta: Mrtvý bělouš začíná kopat. K výslechu se po Štruncovi dostavil i Jurečko

02.07.2013 16:22

Kauza mrtvého bezdomovce, který vrcholným představitelům plzeňské ODS přihrával stamiliony na daňových únicích, bude zřejmě širší. Podle důvěryhodného zdroje se totiž k výslechu musel dostavit i Roman Jurečko.

Bárta: Mrtvý bělouš začíná kopat. K výslechu se po Štruncovi dostavil i Jurečko
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Po Petru Štruncovi, jenž na začátku června opustil ODS s výmluvou, že rozšířil své podnikatelské aktivity v oblasti realit, pročež nemůže dále zůstávat ve straně, se na výslechu ocitl také Roman Jurečko.

Ten, stejně jako Štrunc mezi obviněnými nebyl, nicméně dá se předpokládat, že do kauzy „Smradlavky“ je zapojeno více pachatelů.

Podle policejního obvinění si našli regionální politici z ODS – radní ÚMO Plzeň 1 Radek Mráz, asistent náměstka primátora Petra Runda Tomáš Vlček a člen stranické buňky v Plzni na Borech Adama Soleh sofistikovaný způsob, jak se vyhnout placení daní. Nastrčili totiž do vedení firmy bezdomovce a invalidní důchodkyni. K náborům bílých koňů mělo docházet právě na Štruncově ubytovně.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…