Bartošek (KDU-ČSL): Klaus a Zeman - Dokud nás smrt nerozdělí

23.08.2013 13:20

Nebo také věčné časy a nikdy jinak. Nesmrtelní, zato opakovaně recyklovaní politikové „charismatického“ východního střihu.

Bartošek (KDU-ČSL): Klaus a Zeman - Dokud nás smrt nerozdělí
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Jan Bartošek, místopředseda KDU-ČSL pro sociální politiku

Mistři urážek, mistři neporozumění, neochoty ke kompromisu. Ti, kteří zde dvacet let udávali tón. Jejich konfrontační styl se neodvolatelně zažral pod kůži všem lidem, kteří od dob nástupu jejich éry pořád volají po dalších a dalších charismatických lídrech. Politici se u nás už nedělí na lenochy a pracanty, na poctivé a podfukáře, na kompetentní a neschopné – nýbrž jen na „charismatické „ a ty „nuly“.

Je zajímavé, že od takové Angely Merkelové nikdo charisma nepožaduje, protože nároky na řízení největší evropské ekonomiky spočívají nejspíš v něčem úplně jiném než je schopnost omámit davy.

Ve třetí řadě za dvěma osvědčenými dinosaury se pak ještě cpe do fokusu kamer dinosaurus třetí, jistý Mireček. V buranství a nedostatku věcného zájmu o problémy země se směle dorovnává.

Nevím jak Vy, ale já už tohle divadlo na charismatiky a ty druhé neberu. Vytáhnout před volbami vždy stejné přestavení a hrát s Kašpárkem a Šmidrou o smrtelném nebezpečí „těch druhých, špatných“ umí každý šmírák z volebního štábu. Opravit naší těžce zkoušenou zemi zvládne pár poctivých odborníků. Není smrtelně nemocná, je jen porouchaná. Ti „noví“ nebudou mít asi dostatečné charizma. Ale mně to nevadí. Hlavně že se najdou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…