Bauer: Kdo podceňuje ODS, dělá chybu

12.01.2014 14:45

Nominaci Jana Bauera na místopředsedu ODS podpořil po písecké oblasti také včerejší oblastní sněm v Jindřichově Hradci. Jan Bauer zároveň získal třetí oblastní nominaci na předsedu Jihočeského regionu.

Bauer: Kdo podceňuje ODS, dělá chybu
Foto: ods.cz
Popisek: Poslanec Jan Bauer

Kdo podceňuje ODS, dělá chybu. Jsme sice na dně, ale stále máme všechno, díky čemu jsme byli nejsilnější politickou stranou – zastáváme ideje, na kterých stojí západní demokracie, a máme lidi, kteří je chtějí prosazovat. Když budeme poctivě pracovat, když budeme slušní a neúplatní, voliči se k nám vrátí,“ říká Jan Bauer.

Jan Bauer je členem prachatické ODS od roku 1996. V letech 1998 až 2010 byl starostou města Prachatice. V letech lety 2000-2004 byl zastupitelem Jihočeského kraje a předsedou finančního výboru. Poslancem se stal poprvé v roce 2004, poslanecký mandát obhájil v letech 2006 a 2010. V parlamentu ČR působil jako místopředseda a později jako předseda Výboru pro evropské záležitosti. Zároveň byl místopředsedou poslaneckého klubu ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích