Baxa (ODS): Vidíme to černě

28.03.2019 13:24

Komentář na facebookovém profilu k protestu v rámci oslav Dne učitelů

Baxa (ODS): Vidíme to černě
Foto: Redakce
Popisek: Martin Baxa (ODS)

V současnosti sice neučím, ale učitelem se cítím být stále, a proto jsem se na plzeňské radnici symbolicky připojil k dnešní protestní akci na Den učitelů Vidíme to ČERNĚ. Díky Učitelská platforma a Petra Mazancová za tenhle nápad!

Stav českého školství je prostě neutěšený a nemůžeme se stále spoléhat na to, že učitelé všechno vydrží a navzdory všem potížím všechno zvládnou. Máme téměř nejnižší učitelské platy v rámci OECD, školy deptá byrokracie, dochází k neustálým změnám, o nichž s učiteli nikdo nediskutuje, málo mladých učitelů chce jít učit a rychle se měnící svět často nechává školy za sebou.

Chci ale pracovat na tom, aby se české školství měnilo k lepšímu, neboť bez pozitivních změn ve školství nečeká dobrá budoucnost ani naši zemi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

20:07 Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zhoršující se dostupnosti zdravotní péče