Bělobrádek (KDU-ČSL): V srpnu by měl informační systém začít fungovat naplno

11.07.2016 16:15

10. července 2016 byla spuštěna další část informačního systému výzkumu, experimentálního vývoje a inovací (IS VaVaI). Jedná se o modul CEA (Centrální evidence aktivit), který obsahuje informace o příjemcích, poskytovatelích a výši podpory na výzkum.

Bělobrádek (KDU-ČSL): V srpnu by měl informační systém začít fungovat naplno
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Bělobrádek

Data k prohlížení jsou přístupná na adrese www.rvvi.cz. Registrovaní poskytovatelé podpory zároveň mohou do CEA vkládat nová data. Od 21. června je plně funkční také databáze veřejných soutěží ve výzkumu (VES). 

„Nyní intenzivně pracujeme na zpřístupnění dvou zbývajících modulů, a sice Centrální evidenci projektů (CEP) a Rejstříku informací o výsledcích (RIV). V srpnu by měl informační systém začít fungovat naplno,“ uvedl místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavel Bělobrádek. Postupné spouštění informačního systému je v souladu s harmonogramem, který v červnu prošel vládou. 

Informační systém výzkumu, experimentálního vývoje a inovací je informační systém veřejné správy zajišťující shromažďování, zpracování, poskytování a využívání údajů o výzkumu, vývoji a inovacích podporovaných z veřejných prostředků. Nově funguje je na adrese www.rvvi.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce