Bělobrádek: Méně peněz státu - víc rodinám

19.09.2013 6:27

Naše země nefunguje normálně a to je třeba dát do pořádku. Ale jak?

Bělobrádek: Méně peněz státu - víc rodinám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

KDU-ČSL je přesvědčena, že bývalé vládní strany selhaly. Ale nebudou fungovat ani recepty, které nabízí levice a které stojí na zvyšování daní a rozšiřování moci státu. My naopak nabízíme profesionální a úspornou státní správu, lepší podmínky pro podnikání a odpovědnou solidaritu se skutečně potřebnými.

Stát nepotřebuje ani více peněz, ani více pravomocí. Musí lépe využívat své možnosti a dobře hospodařit s tím, co má. Místo zřizování státních bank nabízíme přísné audity efektivity práce ministerstev a program profesionalizace veřejné správy.

Nehodláme také zřizovat státní agentury dodávající nezaměstnané na domácí práce. Místo toho usnadníme podnikání a podpoříme malé a střední firmy. To je osvědčená cesta, jak zvýšit počet pracovních míst.

Budeme prosazovat, aby stát přestal diskriminovat pracující rodiče vysokými daněmi nebo nemožností sehnat místo v mateřské školce. Nechceme dotovat rodiny s dětmi, ale chceme jim ponechat co nejvíce peněz, které si vydělají.

Dát zemi do pořádku je nutnost. My křesťanští demokraté slibujeme, že na to nebudeme potřebovat ani více peněz od občanů, ani více státní moci.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Bělobrádek - profil

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…