Bendl (ODS): Přijďte k volbám a podpořte nás

26.10.2013 11:35

Volební kampaň končí. ODS do ní šla s pokorou, s vědomím, že jsme v minulosti udělali chyby, platíme za ně, ale jsme připraveni si je ve sněmovně odpracovat.

Bendl (ODS): Přijďte k volbám a podpořte nás
Foto: red
Popisek: Petr Bendl

Na ulicích jsme oslovovali lidi, byli jsme ve firmách, sociálních ústavech, domovech důchodců, nemocnicích a na spoustě akcí, kde jsme prezentovali program a kandidáty občanských demokratů. Kandidátů, kteří v kraji kde kandidují, také bydlí. Kandidátů, kteří nemění dres týmu když se nedaří, a nikdy nebyli v jiné politické straně.

Připomínali jsme také nebezpečí a rizika volby levicových stran, neboť, ač se to snaží před voliči moc nezdůrazňovat, populistické společné vládnutí komunistů a socialistů dovedlo třeba náš Středočeský kraj do situace nejzadluženějšího regionu v ČR. A to po nás přebírali kraj s přebytkem hospodaření 1,6 miliardy Kč.

Upozorňovali jsme také na rizika volby nových subjektů, rétorikou i programem připomínajících Věci Veřejné, ze kterých nejvíc vystupuje podnikatelský projekt Hnutí ANO Andreje Babiše. U něj v parlamentu reálně hrozí, že více než ochrana a vytváření rovných podmínek v podnikání, zvítězí ochrana vlastních podnikatelských zájmů.

Také jsme se veřejně přihlásili k tomu, že bylo chybou přistoupit na návrh TOP 09 a zvýšit v minulém období DPH. Tuto chybu už ODS opakovat nebude.

Připomínali jsme i pozitivní kroky, které ODS prosazovala. Třeba postupné snížení ročního státního deficitu ze 190 na 105 miliard,  nebo zachováni paušálů pro živnostníky či zjednodušování státních agend. A mnoho dalších věcí, které je v dnešní hysterické atmosféře tak snadné přehlédnout.

Věřím, že to alespoň někteří voliči ocení.

Chtěl bych tímto Vám všem, naši sympatizanti a voliči nejen ze středních Čech, poděkovat za Vaši podporu. Prosím přijďte k volbám a podpořte nás.

Petr Bendl

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Bendl

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…