Berwid-Buquoy (KDU-ČSL): Jiří Drahoš for President

15.01.2018 12:16

Vážení přátelé, možná to nevíte, ale ten kdo sleduje pravidelně zahraniční tisk, tak jako já, zcela jistě se může dočíst, že bez přehánění celá Evropa sleduje průběh naších nastávajících prezidentských voleb.

Berwid-Buquoy (KDU-ČSL): Jiří Drahoš for President
Foto: Jan Berwid-Buquoy
Popisek: Jan Berwid-Buquoy

Ačkoli německý a anglicky mluvící tisk s kritikou vůči Miloši Zemanovi nijak nešetří, o Jiřím DRAHOŠOVI nenajdete žádnou špatnou poznámku. Naopak zdá se, že evropská civilizace od nás očekává jednoznačný postoj: Chcete-li mít hlavu státu, kterou vám budou všichni závidět, VOLTE JIŘÍHO DRAHOŠE!

Ano, přátelé, zde máme jedinečnou šanci ukázat se světu opět z té nejlepší stránky. Nenechme si tuto šanci promarnit. Buďme bdělí! Po T.G. Masarykovi a Václavu Havlovi vyrůstá nám do třetice prezident, kterého si bude, bez přehánění, opět vážit celý svět – a tím i nás.

Již dnes každý rozumný člověk ví, že Jiří Drahoš je osobností, která má schopnosti znovu sjednotit celý národ. Není hulvát a jeho moudrost je uchvacující. Naskytla se nám osobnost za kterou se můžeme bez obav postavit. Víme již teď, že nebude krást propisovací tužky (Václav Klaus) a ani nebude opilým pouličním hulvátem (Miloš Zeman).

Samozřejmě, každý národ prodělává své zrání a sbírá své poznatky. My všichni jsme zajatci svých zkušeností. Nikdo učený z nebe nespadl. Člověk se učí celý život. Dnes všichni už víme: Takový selhávači jako byli Beneš, Gottwald, Zápotocký, Novotný a Husák nás vedli dlážděnou cestou do pekel. Ještě dnes se z dané katastrofy musíme vzpamatovávat a snažit se dohnat životní úroveň vyspělých států západní hemisféry.

Jiří DRAHOŠ nebude na vrcholu moci, aby na ostatní hleděl z patra, nýbrž bude na vrcholku moci, aby národu ukazoval cestu! Podejme mu pomocnou ruku a hlasujme pro něho! Jiří DRAHOŠ nechce ovládat, nýbrž spolupracovat!

Převzato z profilu.

Dr.Dr. Jan N. A. Berwid-Buquoy

  • KDU-ČSL
  • Dr. et Dr. Jan N.A, Berwid-Buquoy
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…