Bezák (ČSNS): Jak se to má ve skutečnosti s uprchlickou krizí?

14.09.2017 5:29

Ve skutečnosti opravdoví váleční uprchlíci, kteří si zaslouží finanční pomoc Evropanů, jsou v uprchlických táborech v sousedních zemích, tj. v Libanonu, v Jordánsku a v Turecku. Do EU míří pouze ekonomičtí migranti!

Bezák (ČSNS): Jak se to má ve skutečnosti s uprchlickou krizí?
Foto: ČSNS
Popisek: Česká strana národně sociální - logo

Zděsil jsem se, když jsem viděl úryvek pohádky Planeta YO´, uváděné v České televizi 7.9,2015 na ČT 2 v 17:40. Je ostudné, k čemu se veřejnoprávní televize, štědře financovaná mimo jiné povinně 3 miliony koncesionářů ČR, propůjčila. Nejstupidnější a nejohavnější na tom je, že za cíl si vybrala ty nejmenší naše občánky  - děti, jimž už od malička vymývá mozky tzv. "humanismem", ale naruby! Dětem je pohádkou vtloukáno do hlavy, že mají pomáhat slabším a ohroženým uprchlíkům. Což o to, na tom by nebylo nic špatného, pokud by bylo pravdou to, co je dětem předkládáno.  

Za slabší a ohrožené uprchlíky považuji pouze děti z válečných zón. Nuž pomožme jim a postarejme se o ně v místě, kde je jejich domovina! Ale starat se o mladé statné dospělé muže (zatím neozbrojenou armádu, čítající stovky tisíc členů) ve značkových riflích s nejmodernějšími mobilními telefony v ruce, kteří jsou plni síly, a to hlavně fyzické, což předvádějí mnohdy i znásilňováním evropských žen nebo brutalitou vůči evropským domorodcům, mi připadá uhozené či přímo ujeté! Každý racionálně uvažující člověk na planetě Zemi ví, že Evropa, která představuje zhruba jednu patnáctinu veškeré zemské souše nemůže spasit celý svět. A pokud vezmeme v potaz území EU, kde se nacházíme, pak je to jen cca 3% souše. Bída a utrpení, které doprovází války, mimo jiné vyvolané populistickou politikou lidí, jež si myslí, že mají patent na rozum a kteří tvrdí, že jedině západní demokracie je ta nejlepší na světě, kterou se musí řídit celý svět, je dočasná. Proč dočasná? Protože jednou lidstvo musí přijít na to, že VÁLKA JE VŮL a válkou se nedá vyřešit právě zmíněná bída a utrpení. Pokud by to válkou bylo možné, pak nechápu, proč na světě se nemají všichni lidé dobře, když válek na planetě Zemi proběhlo několik tisíc, z čehož dvě celosvětové poslední si vyžádaly desítky milionů mrtvých a stovky milionů zraněných. PROČ NA SVĚTĚ JE BÍDA V 21. STOLETÍ? Protože byznys se smrtí a utrpením lidí je velice výnosný právě pro zbrojařské koncerny, které zajišťují vyzbrojování soupeřících bojujících stran! Mějme na paměti, že ke zbrojařskému byznysu se navíc poslední dobou přidal velice výnosný byznys PŘEVADĚČSKÝ, INTEGRAČNÍ a BYZNYS, spojený s přílivem MOZKŮ.

Ten převaděčský známe z televizních obrazovek, kdy vidíme bárky, či lodě, přeplněné nelegálními migranty například z Afriky. Tyto stovky tisíc migrantů nejedou do Evropy zadarmo, byť jsou prý chudí. Otázkou je, kdo si tu nelegální migraci ve skutečnosti objednal a kdo ji ve skutečnosti platí! Integrační byznys je znám díky tzv. NEZISKOVÁM. Jde o byznys, napojený na začleňování jedinců do cizího, rozuměj evropského prostředí. Tento byznys štědře platí daňoví poplatníci Evropské unie. Poslední byznys, spojený s přílivem mozků, je tak trochu ve skutečnosti přílivem levné pracovní síly, byť občas mezi africkými pastevci se občas najdou i doktoři, kteří studovali na některé z evropských lékařských fakult. Jedním problémem může být deformace evropského trhu práce, druhým napnutý rozpočet sociálního systému, budovaného domorodými Evropany po dobu 70 let. Taková je situace, která může doznat ještě hrozivějších momentů, když víme, že veliká část nelegálních migrantů navíc vyznává Islám. Islám a křesťanství jsou soupeřící náboženství, vyznačující se neslučitelnou a navzájem si oponující vírou. Tento antagonismus se nepodařilo překonat za celé tisíciletí ani válkami ani diplomaticky a západní političtí populisté si myslí, že díky moderní ruce volného trhu (kapitalismu) se ho podaří  překonat. Žene je k tomuto přesvědčení právě možnost získat bohaté zisky z islámské populace, kterou se tímto snaží zapojit do toho velkého evropského spotřebního řetězce, vytvářejícího ohromné zisky nadnárodním korporacím. Odtud právě pochází ten nám známý výraz, že tito migranti mohou Evropu OBOHATIT, a to nejen kulturně. Nalejme si čistého vína, protože to zakalené nám neukáže pravou podstatu toho, že ve skutečnosti nejde ani tak o obohacování Evropanů, kteří stejně, díky nízké plodnosti vymírají, jako spíše o obohacování NADNÁRODNÍCH KORPORACÍ, které cítí příležitost stále se zvyšujících zisků z velice plodné mimoevropské kultury.

Plán EUROMED vychází v celku dobře, zaobalen humánností a demokracii, až na ten probouzející se nacionalismus v evropských zemích, jenž by mohl zhatit plány bohatých miliardářů a evropských politických "spasitelů". Ano, sjednocená Evropa je určitě pokrokem, vedoucím k míru a prosperitě, ale otázkou je: ZA JAKOU CENU? Vzdát se státní svrchovanosti a suverenity ve prospěch nikým nevolených členů Evropské komise, nadnárodních korporací, bank a zbrojařských koncernů? Proti komu se bude zbrojit? Proti Rusku a Číně? Jaký to bude mít smysl a dopad? Má se stát Evropská unie bojištěm NATO za svobodu a demokracii v Rusku či v Číně? Chceme býti lidskými štíty v této, někým v Pentagonu naplánované, nesmyslné a špinavé válce? Opět se vracíme k té kardinální otázce: JE LIDSTVO SCHOPNO ŽÍT BEZ VÁLEK??? 

Dne 13.9.2017 Jiří Bezák

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.