Bezák (ČSNS): Pokrytectví Bruselu a Madridu v přímém přenosu - jsem pro Czexit

04.10.2017 13:11

Reakce Evropské komise na masakr v Katalánsku v podstatě podpořila silové řešení Madridu. Nějak nám ale evropští úředníci zapomněli na to, že španělská policie použila proti pokojným Kataláncům ZAKÁZANÉ GUMOVÉ PROJEKTILY. To je doslova NEHORÁZNOST!

Bezák (ČSNS): Pokrytectví Bruselu a Madridu v přímém přenosu - jsem pro Czexit
Foto: ČSNS
Popisek: Česká strana národně sociální - logo

To, že referendum o vyhlášení nezávislosti Katalánska bude trnem v oku španělské vlády je pochopitelné. Nakonec i španělský ústavní soud ho označil za protiústavní. Československo se rovněž nerozpadlo ústavním způsobem, nicméně díky rozvaze politiků, i když jim lze vytknout to, že neuspořádali  pro občany obou republik referendum, rozchod byl "sametový ". To jestli to bylo dobře nebo zle ponechme na posouzení následujícím generacím.

Španělsko by mělo se poučit z československé zkušenosti a jeho vláda by měla zasednout k jednacímu stolu s katalánskou vládou a řešit případný rozchod mírovým způsobem. Jediné, co mne zaráží je reakce španělské vlády lidoveckého premiéra Mariano Rajoy Breye. Jak může sdělit médiím, že španělská policie postupovala profesionálně, když za ní je krvavá spoušť - MASAKR - téměř 1000 zraněných občanů Katalánska, někteří ZAKÁZANÝMI gumovými projektily, a z toho 4 těžce zranění civilisté. Jak to lze srovnávat s 12 nebo 14 zraněnými policisty? Vyslání těžkooděnců, kteří si počínali nevybíravě i proti starým lidem a ženám, lze těžko kvalifikovat jako profesionální zásah.

Bolí mne srdce při zjištění toho, že někteří pokrytečtí politici dokonce hovoří čistě o vnitřní záležitosti Španělska. Odkdy je to vnitřní záležitost jednoho státu Evropské unie, u niž jsou otevřeny hranice. Tito politici jsou na OBROVSKÉM OMYLU! Je to přinejmenším vnitřní záležitost Evropské unie, jejíž jsme my jako Česká republika stejně členem jako Španělsko. Tudíž máme do toho co mluvit i my Češi! Masakrování katalánských občanů španělskou policii nemůžeme tolerovat Španělsku už proto, že jsme to netolerovali Slobodanu Miloševičovi v případu kosovských Albánců, a to i když Jugoslávie členem EU nebyla.

Že by dvojí metr? Protože Rajoy je náš grázl, tak jej podržíme? Ale když ukrajinský Turčinov či Porošenko bombardovali Donbas tak to bylo v pořádku? Tak v takové Evropské unii žít nechci a radím dobře našim občanům, opusťme takovou Evropskou unii dokud je čas! Po BREXITU by měl následovat CZEXIT, pokud si chceme tak, jako Britové libru a svrchovanost, zachovat svou Českou korunu, nezávislost a samostatnost.

Pro mne jsou lidská práva rovná pro každého pro Albánce i bombardované Srby paktem NATO, pro Ukrajince tak i pro ruskou menšinu, ostřelovanou ukrajinskými děly v Doněcku, pro Španěle i Katalánce, kteří při pokojném vyjádření své vůle v referendu jsou masakrováni na pokyn vlády premiéra Rajoye. Takový premiér by měl stanout před Mezinárodním soudním dvorem v Haagu a zodpovídat se z toho, zda se nedopustil zločinu proti lidskosti. Žádný zákon ani ústava nesmí být povyšována nad Základní listinu práv a svobod (ZLPS). Byť právník, premiér Rajoy selhal morálně na celé čáře. Demise takového premiéra by byla jediným správným krokem k uklidnění situace a jeho nahrazení premiérem - člověkem by bylo více než žádoucí.

Říjnové volby v ČR se kvapem blíží a tudíž vyzývám všechny oprávněné voliče: POJĎME všichni VOLIT VLASTENECKÉ SÍLY a nedopusťme, aby španělské memento se opakovalo i třeba u nás v případě, když vrcholní politici nechají svou prchlivost cloumat svým majestátem tak, jak nám to předvedla španělská vláda, která si neoprávněně říká demokratická.

ČSNS (Česká strana národně sociální) a Aliance národních sil (ANS) pevně stojí za našim lidem tak jako za statečným lidem Katalánska, který čelí španělské převaze represivních "bezpečnostních" složek. VLAST NEZRADÍME, i když politické cenzuře na sociálních sítích a ve veřejnoprávních médiích, na rozdíl od zavedených parlamentních politických stran, soustavně čelíme!

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.