Bezák (ČSNS): Vysoká cena másla jako důsledek evropských kvót

27.08.2017 16:03

Dva měsíce před volbami hospodyňky žasnou nad cenou másla - základní potraviny. Cena letí vzhůru a prý se jen tak nezastaví. Důvod - vysoká poptávka v Číně a Indii. Proč tedy existují kvóty EU?

Bezák (ČSNS): Vysoká cena másla jako důsledek evropských kvót
Foto: ČSNS
Popisek: Česká strana národně sociální - logo

Říjnové volby se kvapem blíží a dost bylo korektní politiky a cenzury nepohodlných názorů. V demokracii musí platit právo volby. Buď jsem PRO a nebo PROTI. V EU poslední dobou se příliš moc nediskutuje o tom, co je prospěšné a co ne. Francouzsko-německý motor má patent na rozum a pravdu. Chcete okurky? Musí být rovné a ne zahnuté! Chcete svítit žárovkami? Musí být úsporné! Chcete používat název pomazánkové máslo? Nepřípustné! Chcete používat název rum? Nepřípustné! Chcete kouřit? V restauraci NEPŘÍPUSTNÉ! A tak si zvykáme na houf kouřících lidí, stepujících před restaurací. Nechcete ilegální migranty? NEPŘÍPUSTNÉ! Nechcete euro, když s k němu vaše předchozí vlády zavázaly? NEPŘÍPUSTNÉ!

Co ještě si budeme muset nechat líbit od nikým nevolené Evropské komise? Evropská unie měla být unii svébytných evropských národů. A čím se nyní stává? Žalářem národů! Ano, tak to je i s teroristickými útoky radikálních islamistů v Evropě. Musíme si na ty útoky zvykat?

Hrdý národ má právo ve volbách říct jasné NE! NE případné VÁLCE s Ruskem! NE nesmyslným evropským direktivám! NE nás poškozujícím kvótám na cokoliv! NE DIKTÁTU BRUSELU!  Jeden historický MNICHOVSKÝ DIKTÁT nám už stačil!

A co má s tím společného cena másla? Což neplatí zákony nabídky a poptávky? Pokud se zvyšuje zájem o smetanu, mléko, mléčné výrobky a máslo na světovém trhu, proč nezvyšovat kvůli kvótám EU stav krav - dojnic? Montovny aut v ČR asi zvýšenou produkci mléčných výrobků nezajistí a chléb si auty nenamažeme. A O TOM TO JE, VY POLITIČTÍ CHYTROLÍNI!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce