Bílek (KONS): Welcome Dragoons! My tu obrněnce vítáme

20.03.2015 20:03

Klub angažovaných nestraníků (KAN), Koruna Česká – monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska (KČ) a Konzervativní strana (KONS) vítají přesun konvoje obrněných vozidel Armády USA přes území České republiky na přelomu března a dubna 2015 „Dragoon Ride”.

Bílek (KONS): Welcome Dragoons! My tu obrněnce vítáme
Foto: thinkstockphotos.com
Popisek: Vojenské vozidlo, ilustrační foto

Jsme společně stoupenci členství České republiky v Severoatlantické alianci (NATO) a důrazně odmítáme jakékoli úvahy o zpochybnění tohoto členství. Zdůrazňujeme potřebu navýšit výdaje z rozpočtu České republiky na obranu a to nejméně na 2% HDP ročně, jak jsme se při přijetí do NATO zavázali – pokud možno co nejrychleji. I když všechny členské státy NATO zvýší své výdaje na obranu, bude i nadále Armáda USA hlavní silou NATO a tedy nejdůležitějším garantem bezpečnosti spojeneckých zemí.

S tímto vědomím vítáme příslušníky spojenecké Armády USA v České republice. Spojenectví s nimi oceníme na shromáždění, které k této příležitosti – ve spolupráci se sdružením Pražský Majdan – svoláme. Místo a čas brzy oznámíme a vyzýváme tímto naše spoluobčany, aby se k nám připojili a přišli na zmíněné shromáždění vyjádřit vojákům Armády USA své sympatie.

za KAN Jiří Domlátil, předseda

za KČ Jan E. Bárta, pověřený člen Předsednictva

za KONS Josef Bílek, předseda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KONS

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…