Bláha (SPO): Pro zhrzené voliče ČSSD je logickou volbou SPO

15.06.2017 9:03

Značná část bývalých příznivců ČSSD se rozhodne z důvodu zklamání se současnou politikou ČSSD, podpořit v podzimních volbách SPO.

Bláha (SPO): Pro zhrzené voliče ČSSD je logickou volbou SPO
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Strana Práv Občanů (známá jako Zemanovci) organizuje po celém území České republiky petiční stánky v rámci petiční akce Zeman Znovu 2018. V průběhu této akce se členové SPO setkávají s občany ČR, poslouchají jejich názory a diskutují s nimi.

Z těchto diskuzí vyplývá, že kromě neoddiskutovatelné podpory prezidenta napříč politickým spektrem, značná část bývalých příznivců ČSSD se rozhodne z důvodu zklamání se současnou politikou ČSSD, podpořit v podzimních volbách SPO. Takto se rozhodli ovšem nejen proto, že čestným předsedou SPO je právě Miloš Zeman, ale také z důvodu dobrého programu „Pevné české kořeny“. Tento program zahrnuje tradiční levicová témata jako například právo občanů na slušné žití jak v produktivním věku, tak i ve stáří, nebo právo na kvalitní potraviny a podporu rodin s dětmi. Kromě toho však SPO bojuje (nejen) proti vyvádění zisků zahraničních firem z naší země, či umisťování nelegálních migrantů na našem území.

Toto jsou klíčová témata pro udržitelný blahobyt a kvalitu života obyvatel České republiky i sociální stát a občané si to uvědomují a proto podpora SPO stále narůstá. V průzkumech veřejného mínění, má zatím SPO kolem tří procent, ale velmi rychle posiluje se dá očekávat že do voleb bude podpora občanů na úrovni 10%.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

9:02 Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

Kdybychom žili v normální zemi a měli normální vládu, vláda by ředitele Bezpečnostní informační služ…