Blok proti islamizaci: Protestovali jsme proti Junckerovi bojovým junkersem

09.06.2017 19:50

Členové BPI dnes demonstrovali před konferencí na Žofíně proti diktátu Evropské komise, která se pod vedením Jeana-Clauda Junckera snaží systematicky oklešťovat práva suverénních evropských států.

Blok proti islamizaci: Protestovali jsme proti Junckerovi bojovým junkersem
Foto: B. Richterová
Popisek: Předsedkyně Bloku proti islámu Jana Borkovcová

„Nejen zbraňová vyhláška, snaha vnutit nám euro, ale celkový přístup pana Junckera nám velmi připomíná doby, kdy v Německu vládl Hitler, který také mluvil o sjednocení Evropy, a posílal na odbojné státy hájící svoji suverenitu své bojové junkerse. Tehdy vezly bomby, dnes vezou direktivy, nařízení a zákony, které čím dál více oklešťují národní tradice a kulturu a k tomu tisíce běženců, kteří ve jménu islámu vraždí naše občany,“ řekla Jana Borkovcová, předsedkyně BPI.

„Proto se bouříme a stojíme tu, abychom panu Junckersovi řekli, že ho v České republice nechceme. Zrovna tak, jako nechceme lokajskou vládu ČSSD, ANO, KDU-ČSL, která všechna nařízení Evropské komise přijímá v uctivém předklonu. Věřím, že jim všem ve volbách vystaví občané jasné stop!“ dodal místopředseda BPI Radek Nováček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.