Bobošíková: Blok Hlavu vzhůru! zaregistroval všechny kandidátky pro volby 2013

16.09.2013 18:07

Volební blok Hlavu vzhůru! dnes odevzdal kandidátní listiny ve všech krajích. Jsou na nich zastoupeny osobnosti všech politických subjektů, které se rozhodly pro svou účast v pravicovém volebním bloku Hlavu vzhůru!.

Bobošíková: Blok Hlavu vzhůru! zaregistroval všechny kandidátky pro volby 2013
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

Na kandidátkách je také řada osobností bez politické příslušnosti, které disponují hlubokými odbornými znalostmi a silnými lidskými příběhy.

„Sestavování kandidátek volebního bloku HLAVU VZHŮRU probíhalo v atmosféře svornosti a upřímné starosti o budoucnost České republiky. Na rozdíl od ostatních stran, které se hádají, posílají na sebe žaloby nebo se fackují, bylo jednání klidné a bez výraznějších konfliktů. Všichni museli o kousek ustoupit ze svých představ, výsledek ale stojí za to. Předkládáme občanům kandidátky složené z osobností, kterým leží na srdci osud naší země a kteří se umějí za naši republiku poprat,“ uvedla předsedkyně  volebního bloku HLAVU VZHŮRU Jana Bobošíková.

Volební blok HLAVU VZHŮRU zahájí svou kampaň ve čtvrtek 19. září a následně představí podrobnější verzi  volebního programu, která bude vycházet z již zveřejněné Preambule. V nich volební blok HLAVU VZHŮRU jednoznačně uvedl své ideové zaměření a základní cíle, které bude ve volbách a zejména po nich prosazovat.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: HLAVU VZHŮRU!

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce