ČPS: Jak můžete Pirátům před volbami pomoci?

16.09.2013 18:54

Pirátská strana se ve své předvolební kampani opírá o pomoc svých příznivců, se kterými se chce více sbližovat a navazovat dlouhodobou spolupráci.

ČPS: Jak můžete Pirátům před volbami pomoci?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká pirátská strana - ilustrační foto

Naším záměrem je hlavně prezentovat alternativy k jednotlivým funkcím společenského systému. V této činnosti nám nejvíce pomáhá dobrovolný zájem o naše programové teze a ideje.

Svou pomoc můžete nabídnout Pirátům na internetovém fóru nebo sociálních sítích. V rámci daného kraje se můžete přihlásit k dobrovolné distribuci propagačních materiálů, aktivitě u našich petičních stánků či podpoře při organizaci krajských akcí. Podílet na kampani se můžete i z pohodlí domova na Internetu. Sdílejte pirátský obsah, diskutujte o našem programu. Nestojíme o bezmyšlenkovité voliče, chceme veřejnost i sebe dále rozvíjet, proto zpětnou vazbu neodmítáme, ale vítáme.

Vzhledem k povaze naší kampaně, která využívá principů crowdfundingu, budeme rádi i za jakoukoliv finanční částku, kterou byste byli ochotni zaslat na náš transparentní účet (https://www.pirati.cz/fo/dary).

Piráti chtějí také svým příznivcům zprostředkovat zkušenost z dohledu na průběh voleb ve volebních komisích. Registrovat se můžete prostřednictvím našeho formuláře (https://www.pirati.cz/volby2013/ovk).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČPS

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky