ČSSD: Lidový dům se otevírá veřejnosti jako testovací centrum

14.06.2021 15:28

V Lidovém domě se v úterý 15. června otevírá nové testovací centrum na covid-19 pro širokou veřejnost. Testy bude provádět společnost SCIMED Biotechnologies s. r. o., a to jak testy PCR metodou, tak antigenní testování.

ČSSD: Lidový dům se otevírá veřejnosti jako testovací centrum
Foto: ČSSD
Popisek: ČSSD

V ulici Hybernská, v sídle ČSSD v Lidovém domě, vznikne od zítra nová služba v podobě testovacího centra, které nabízí hned několik služeb. Otestovat se můžou přijít zájemci o antigenní testování – jak samoplátci, tak osoby s žádankou na proplacení u své zdravotní pojišťovny. Probíhat zde bude také PCR testování (pro samoplátce i pro preventivy). Využít můžete také express PCR testování, kdy se výsledek testu dozvíte do 30 minut.

Testovací služby bude v Lidovém domě zajišťovat česká biotechnologická společnost SCIMED Biotechnologies s. r. o., která spravuje několik testovací center po celé ČR. Prostřednictvím zdravotnických týmů poskytují i mobilní testování ve státních institucích a firmách, kde testují až tisíce osob denně.

Zřízení testovacího centra v Lidovém domě je možností pro všechny obyvatele nejen Prahy, ale i přilehlého okolí se zde nechat pohodlně otestovat přímo v centru metropole. Otevírací doba centra je od 8:00 – 13:30 a od 14:00 – 22:00 každý den včetně soboty a neděle. Rezervovat termíny si můžete na www.rezervatic.cz. Přijít je možné i bez objednání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.